Άρης: Βίντεο και τακτική με τις γνωστές απουσίες

Άρης: Βίντεο και τακτική με τις γνωστές απουσίες

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (26/10, 19:00) , με τον Σούλη Μαρκόπουλο να έχει να διαχειριστεί τις δεδομένες απουσίες των Μόρις και Μποχωρίδη.

Ο Άρης δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν και εκτός από τα ζητήματα οικονομικής φύσης, έχει να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον ΠΑΟΚ, μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες και απέναντι στο ακλόνητο φαβορί, Παναθηναϊκό θέλουν τουλάχιστον να παρουσιάσουν βελτιωμένη εικόνα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δούλεψε στη σημερινή προπόνηση στην τακτική, δείχνοντας βίντεο, ενώ δεδομένες είναι οι απουσίες των Μποχωρίδη και Μόρις.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (24/10), με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (26/10, 19:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Μόνοι τους γυμνάστηκαν ο Τζεϊλέν Μόρις, που δεν υπολογίζεται για το Σαββατιάτικο παιχνίδι και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Το σημερινό (24/10) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση βίντεο.

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (25/10), με μια μεσημεριανή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ