Ο Παναθηναϊκός με τα μάτια του Άρη

Ο Παναθηναϊκός με τα μάτια του Άρη

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού (7 μ. μ) αντιπάλου της ομάδας της.

Στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουν στρέψει τη προσοχή τους άπαντες στον Άρη. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Μόρις και Μποχωρίδη. Η ΚΑΕ Άρης σκιαγραφησε με ανακοίνωση της το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού αντιπάλου της ομάδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται σήμερα (26/10, 19:00, COSMOTE SPORT 4 HD) στο «Νίκος Γκάλης» της Αθήνας κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 5η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση (ισόβαθμη με το Περιστέρι) της βαθμολογίας, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Jimmer Fredette (30, 1,88), που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι, είναι πρώτος σκόρερ (και πέμπτος της Α1) της ομάδας με 17,8 πόντους. Παράλληλα, είναι ο πρώτος σε αριθμό εύστοχων τρίποντων στην Α1, με 13 και σε ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή των 6,75, με 68,4% (13/19 τρίποντα). Επίσης, ο Αμερικανός guard είναι πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης της ομάδας του με 73 βαθμούς και πέμπτος στο πρωτάθλημα. Ο Deshaun Tomas (28, 2,01) πετυχαίνει 13,3 πόντους και ο Γιώργος Παπαγιάννης (22, 2,18) προσθέτει 11,3 πόντους και 5,5 ριμπάουντ, μέσο όρο ανά αγώνα.

Ο Ντίνος Μήτογλου (23, 2,10), που έχει περάσει από τον ΑΡΗ, μετράει 10,3 πόντους και 5,8 ριμπάουντ, όντας ο καλύτερος ριμπάουντερ του αντιπάλου της ομάδας μας, ενώ είναι πρώτος σε κοψίματα στο πρωτάθλημα με 6 συνολικά (1,5 ανά παιχνίδι). Ο Jacob Wiley (25, 2,03) σημειώνει 9 πόντους και μαζεύει 4,5 ριμπάουντ. Ο Νικ Καλάθης (30, 1,98) μοιράζει 10 ασίστ, ανά ματς και είναι ο κορυφαίος πασέρ της Basket League.

Προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ο 55χρονος Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος επέστρεψε το καλοκαίρι για την τρίτη του θητεία στον πάγκο της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ