Περιστέρι – Λαύριο 88-62

Περιστέρι – Λαύριο 88-62

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου δεν έχει βρει ακόμα αντίπαλο στα μέτρα της. Το Περιστέρι νίκησε το Λαύριο, δίχως να συναντήσει… αντίσταση

Έχει βρει ρυθμό, έχει βρει χημεία, έχει βρει ψυχολογία. Τα έχει όλα κι αυτό φαίνεται σε κάθε εμφάνιση, σε κάθε αγώνα. Το Περιστέρι συνεχίζει αήττητο σε Ελλάδα κι Ευρώπη (μοναδική ομάδα που έχει πετύχει κάτι τέτοιο) και μάλιστα το κάνει με… εμφατικό τρόπο. Οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» είναι σαν να μην… είδαν το Λαύριο, το οποίο νίκησαν με 88-62, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Οι γηπεδούχοι πάτησε από το πρώτο δευτερόλεπτο τέρμα το γκάζι και –παρότι δεν υπάρχουν διαφορές που δεν ανατρέπονται- τέλειωσαν την αναμέτρηση από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν το ηλεκτρονικό ταμπλό στο «Α. Παπανδρέου» έγραφε 31-11. Ήταν τέτοια η εικόνα, αλλά κι η διαφορά, που κανείς δεν είχε αγωνία για τον νικητή.

Όλο το υπόλοιπο κομμάτι ήταν… διαδικαστικού χαρακτήρα. Όχι πως δεν προσπαθούσαν οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη, αλλά είχαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Γκρέι, ο οποίος σταμάτησε στους 23 (κι εξαιρετικά οικονομικούς) πόντους. Δεν ήταν, όμως, μόνος του, ήταν απλά ο καλύτερος. Ο Μπλέικ ήταν αλάνθαστος, Σκορδίλης και Γόντικας έπιασαν τα… ψηλά πατώματα, καθένας από αυτούς που έπαιξαν ήξερε τι πρέπει να κάνει, για να φτάσει η ομάδα τους σε μια άνετη νίκη και ταυτόχρονα επιβλητική εμφάνιση.

Τα δεκάλεπτα: 31-11, 48-29, 71-46, 88-62.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ