Λυκογιάννης:« Η νίκη μας έδωσε βαθμούς και ψυχολογία»

Λυκογιάννης:« Η νίκη μας έδωσε βαθμούς και ψυχολογία»

Ο Άρης Λυκογιάννης έκανε λόγο για μια νίκη που θα δώσει βαθμούς και ψυχολογία, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα του έχασε τα παιχνίδια στο τελευταίο σουτ.

Ο Κολοσσός Ρόδου νίκησε 87-66 τον ΠΑΟΚ και «ανάσανε» στη βαθμολογία, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης Λυκογιάννης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση, τονίζοντας ότι θα τους δώσει ψυχολογία ενόψει συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για το σημερινό αποτέλεσμα, την εμφάνιση και κυρίως για τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι.

Ήταν ξεκάθαρο πως ήταν επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε. Φυσικά για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, γιατί είχαμε χάσει τα δύο τελευταία ματς στον πόντο, στο τελευταίο σουτ και αυτό δημιουργεί πάντα ένα ψυχολογικό βάρος σε οποιαδήποτε ομάδα.

Νομίζω ότι έχουμε αντιδράσει καλά ως ομάδα μετά το εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο, που η εικόνα μας δεν ήταν σωστή. Έχουμε παίξει τρία αρκετά καλά παιχνίδια, με το Λαύριο στο Κύπελλο, στην Πάτρα με τον Προμηθέα και σήμερα με τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα, ήμασταν εξαιρετικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ, με καλά ποσοστά που προήλθαν από σωστές συνεργασίες, με καλό διάβασμα και καλή κυκλοφορία. Αμυντικά, νομίζω ότι παίξαμε πάρα πολύ επιθετικά και όλοι έβαλαν το εγώ τους στην υπηρεσία της ομάδας. Αυτό φαίνεται και σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Δίκαια νικήσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο, στον οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις».

Για το αν κέρδισε τον κόσμο η ομάδα με την εμφάνισή της: «Όταν παίζεις καλά και αποδίδεις μπάσκετ… Αρκετοί άνθρωποι εδώ έχουν δει καλό μπάσκετ την τελευταία δεκαετία. Στόχος μας είναι να φέρουμε αρκετό κόσμο πίσω. Και σήμερα με το μέγεθος του αντιπάλου η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, αλλά θεωρώ ότι με εμφανίσεις σαν κι αυτή, περισσότερος κόσμος θα έρθει να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ