Χαμός στην ΑΕΚ: Εβρισε τον προπονητή του ο Τολιόπουλος!

Χαμός στην ΑΕΚ: Εβρισε τον προπονητή του ο Τολιόπουλος!

Ο Τολιόπουλος 6’51’’ πριν το τέλος του παιχνιδιού με το Ρέθυμνο, γύρισε στον πάγκο, μετά από τρίποντο και ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να λέει στον Ηλία Παπαθεοδώρου: «Μη με βάζεις μ....κα»!

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο Ρέθυμνο, με την τοπική ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου να εκμεταλλεύεται την αποκαρδιωτική εμφάνιση της Ενωσης και να παίρνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (75-67).

Μια ήττα που δημιούργησε τριγμούς στο εσωτερικό της ΑΕΚ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ελληνας τεχνικός είναι φανερό πλέον δεν απολαμβάνει τη στήριξη των παικτών του, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο σημερινό παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος 6’51’’ πριν το τέλος του παιχνιδιού γύρισε στον πάγκο, μετά από τρίποντο με το οποίο μείωσε στους 10 πόντους τη διαφορά (66-56) και ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να λέει στον Ηλία Παπαθεοδώρου: «Μη με βάζεις μ….κα». Ο Ελληνας γκαρντ έχει πολλά παράπονα από τον προπονητή του, καθώς μπήκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 25’, παρότι η ΑΕΚ έδειχνε να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απέναντι στην περιφερειακή γραμμή του Ρεθύμνου.

Παρά το γεγονός ότι έπαιξε λίγο, ο Τολιόπουλος κατάφερε να σκοράρει 11 πόντους, έχοντας μάλιστα 5/6 σουτ. Το σκηνικό που εκτυλίχθηκε επτά λεπτά πριν το τέλος δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ΑΕΚ, και τη γκρίνια που υπάρχει στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια, μετά τις συνεχόμενες ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ