Ζιάγκος: «Αν δεν έχουμε συνέχεια, θα είναι σαν να μην έγινε το σημερινό»

Ζιάγκος: «Αν δεν έχουμε συνέχεια, θα είναι σαν να μην έγινε το σημερινό»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Βαγγέλης Ζιάγκος, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ τόνισε πως πρέπει οι παίκτες του να συνεχίσουν το ίδιο και στα επόμενα ματς.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Βαγγέλης Ζιάγκος, «έβγαλε το καπέλο» στους παίκτες για την απόδοσή τους και για το γεγονός ότι αντέδρασαν έτσι μετά από τέσσερις νίκες.

Παράλληλα, τόνισε πως αυτή η νίκη θα πρέπει να έχει και συνέχεια, αλλιώς θα είναι σαν να μην έγινε ποτέ.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Συγκλονιστική η προσπάθεια τους. Είναι λίγο κλισέ αυτό που θα πω αλλά νομίζω στη συγκεκριμένη περίπτωση δικαιούνται στον απόλυτο βαθμό να πούμε ότι έκαναν κατάθεση ψυχής. Προσωπικά νομίζω ότι αποκτά διπλή αξία η νίκη των παιδιών γιατί κουβαλούσαν στην πλάτη τους ένα αρνητικό ψυχολογικό φορτίο με τις 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα διαχειρίστηκε αυτό το φορτίο δείχνει ένα μέταλλο που φαίνεται ότι το Ρέθυμνο το αποκτά και είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του “μαραθωνίου”.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Είναι μία δύσκολη περίοδος αυτή που περνάει, αλλά είναι τέτοια η τεχνογνωσία της ομάδας και το μέγεθος της που πολύ σύντομα θα το ξεπεράσει.

Πρώτη προτεραιότητα για μας είναι να κάτσει η σκόνη του ενθουσιασμού. Γιατί είναι αυτονόητο ότι αν δεν έχουμε ανάλογη συνέχεια, η σημερινή νίκη θα είναι σαν να μην έγινε ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ