Αρης: Ανεβάζει στροφές ο Μόρις, θεραπεία ο Μποχωρίδης

Αρης: Ανεβάζει στροφές ο Μόρις, θεραπεία ο Μποχωρίδης

Ο Αμερικανός συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της ομαδικής προπόνησης, ενώ ο Ελληνας γκαρντ έχει ξεκινήσει τις θεραπείες στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου (02/11, 15:45), για την 6η αγωνιστική της Basket League συνεχίζει ο Αρης, με την προπόνηση της Τρίτης μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο Τζέιλεν Μόρις συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της ομαδικής προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό, ενώ μόνος του προπονήθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος έχει ξεκινήσει και τις θεραπείες στον καρπό του αριστερού του χεριού. Αντίθετα, απών ήταν ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναφέρει σχετικά η ΚΑΕ Άρης:

«Δυο προπονήσεις περιελάμβανε το σημερινό (29/10) πρόγραμμα για τους παίκτες του ΑΡΗ, που προετοιμάζονται, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Κολοσσό (02/11, 15:45), για την 6η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Απών ήταν ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Jaylen Morris συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της ομαδικής προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Μόνος του προπονήθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που έχει ξεκινήσει και τις θεραπείες στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» θα συνεχιστεί αύριο (30/10) με μια απογευματινή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ