ΠΑΟΚ : Ο Κώστας Φλεβαράκης πλήρωσε το μάρμαρο

ΠΑΟΚ : Ο Κώστας Φλεβαράκης πλήρωσε το μάρμαρο

Η διοίκηση ενημέρωσε τον Κώστα Φλεβαράκη ότι δεν θα συνεχίσει να κάθεται στην άκρη του πάγκου, μετά την ήττα από τη Νεπτούνας

Η πορεία του ΠΑΟΚ δεν ήταν καλή, ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και βεβαίως υπάρχουν πολλά δικαιολογητικά για τον Κώστα Φλεβαράκη, που τελευταία στιγμή προσπάθησε να χτίσει την ομάδα, με το υλικό που βρήκε, σε δύσκολα οικονομικές καταστάσεις. Όπως συμβαίνει πάντα, σε αυτές τις περιπτώσεις, ο προπονητής είναι το εύκολο θύμα, δίχως αυτό να σημαίνει ότι κι ο Φλεβαράκης δεν είχε μερίδιο στην αποτυχία.

Η ήττα από τη Νεπτούνας ήταν η τελευταία πράξη του… σύντομου «δράματος», καθώς η διοίκηση ενημέρωσε τον Έλληνα τεχνικό ότι δεν θα συνεχίσει να κοουτσάρει τον «δικέφαλο». Ήδη έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του, όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στον αγώνα με τον Ήφαιστο (το Σάββατο στο «Παλατάκι») πρώτος προπονητής θα είναι ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του.

Ο Φλεβαράκης είναι ο τρίτος κόουτς, ο οποίος απολύεται, καθώς έχουν προηγηθεί ο Κώστας Κουφός από τον Ιωνικό (πήρε τη θέση του ο Νίκος Βετούλας) κι ο Γιάννης Λίβανος από τον Πανιώνιο (πήρε τη θέση του ο Λίνος Γαβριήλ. Συνυπολογίστε ότι για έναν αγώνα έχουν κοουτσάρει ο Βαγγέλης Μάγειρας (Ιωνικός) και ο Γιώργος Σκαραφίγκας (Πανιώνιος), ως υπηρεσιακοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ