Φίλαθλος του Άρη χαρίζει πέντε διαρκείας σε άνεργους γονείς

Φίλαθλος του Άρη χαρίζει πέντε διαρκείας σε άνεργους γονείς

Κίνηση ανθρωπιάς από τον οπαδό των κίτρινων.

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία πήρε φίλος του Άρη για να βοηθήσει συνοπαδούς του, που έχουν οικογένεια και δυσκολεύονται οικονομικά να βρεθούν στο γήπεδο.

Ο φίλος των κίτρινων, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, δωρίζει πέντε εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 4 του Nick Galis Hall σε άνεργους γονείς, που μπορούν να πάρουν μαζί τα παιδιά τους ηλικίας 6-12 ετών.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε για τον τρόπο που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν τα στοιχεία τους μέχρι και αύριο (31/10), ενώ την επόμενη μέρα θα ακολουθήσει κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των κίτρινων:

«Ένας φίλος του ΑΡΗ, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, δίνει τη δυνατότητα σε φίλους της ομάδας μας να βρεθούν στο “Nick Galis Hall” την τρέχουσα σεζόν.

Για μια ακόμη χρονιά, ο συγκεκριμένος φίλαθλος προχώρησε στην αγορά 5 εισιτηρίων διαρκείας, στη Θύρα 4 και ζήτησε να δοθούν σε άνεργους γονείς που θα μπορούν να έχουν μαζί τους και τα παιδιά τους, ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Από σήμερα (29/10) μέχρι και την προσεχή Πέμπτη (31/10), αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι.

Στείλτε μέχρι την Πέμπτη (31/10), στις 23:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ) στη διεύθυνση [email protected] και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2019-2020.

Προκειμένου να παραλάβουν τα εισιτήριο διαρκείας, οι τυχεροί είναι απαραίτητο να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

1) Ταυτότητα

2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ

3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ

4) Α.Μ.Κ.Α. (γονέα και παιδιού).

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (01/11)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ