Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Σκουρτόπουλος

Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Σκουρτόπουλος

Ο ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Κώστα Φλεβαράκη, με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, Θανάση Σκουρτόπουλο να είναι ο πρώτος επιλαχών για να αναλάβει το «χρίσμα» στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Νεπτούνας και συμπλήρωσε 7 ήττες στα πρώτα 8 παιχνίδια της σεζόν. Η απόφαση να τερματιστεί η συνεργασία με τον Κώστα Φλεβαράκη είναι ειλημμένη και πλέον έχει ενδιαφέρον η επόμενη μέρα.

Μπορεί χθες το βράδυ, μετά την ήττα από τους Λιθουανούς, να πάρθηκε η απόφαση ο  Κώστας Χαραλαμπίδης να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου (2/11), αλλά όσον αφορά τη συνέχεια της σεζόν, δεν υπήρχε κάποια οριστική απόφαση.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ λοιπόν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από την πλευρά του και ο 54χρονος τεχνικός παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τους Θεσσαλονικείς, μέχρι το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης. Άλλωστε δεν υφίσταται κάποιο θέμα σε σχέση με την παρουσία του στα «παράθυρα» με την Εθνική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ