Ο Αγραβάνης, το χειρουργημένο γόνατο και ο… Σουάρες (pic)

Ο Αγραβάνης, το χειρουργημένο γόνατο και ο… Σουάρες (pic)

Ο Δημήτρης Αγραβάνης επέστρεψε σπίτι του μετά τη χειρουργική αποκατάσταση του πρόσθιο χιαστού, είδε το Clasico και... αποκάλυψε το γόνατό του.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ανεβαίνει τον δικό του γολγοθά τις τελευταίες εβδομάδες. Ο 23χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού ανήμερα των γενεθλίων του πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, οι γιατροί του αποκατέστησαν στον κομμένο πρόσθιο χιαστό και πλέον αρχίζουν τα δύσκολα. Με την αποθεραπεία και την αποκατάσταση να αποτελεί το δυσκολότερο, σημαντικότερο και πιο χρονοβόρο σκέλος της διαδικασίας επιστροφής στα παρκέ.

Ωστόσο, ο Αγραβάνης είναι σκληρός, αποφασιστικός και με θετική σκέψη άνθρωπος και για αυτόν τον λόγο είναι βέβαιος ότι θα γυρίσει στα παρκέ νωρίτερα. Προς το παρόν, ο Δημήτρης γύρισε σπίτι του. Καθώς πήρε εξιτήριο από το ιατρικό κέντρο που είχε επιλέξει για την αποκατάσταση της ζημιάς στο γόνατό του.

Μάλιστα το μεσημέρι του Σαββάτου φρόντισε να ανεβάσει στα social media μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το εγχειρισμένο του (δεξιό) γόνατο και στο βάθος ο… Σουάρες. Καθώς ο παίκτης του Θρύλου (όπως και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο) παρακολούθησε από το σπίτι του το ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.

Για τον ίδιο, όμως, το σημαντικότερο δεν ήταν αυτό. Αλλά μεγαλύτερη σημασία από κάθε τι άλλο έχει ότι γύρισε στο σπίτι του. «Το ωραιότερο συναισθημα, να γυρίζεις σπιτι», έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο instagram. Με τα μηνύματα φίλων, γνωστών και απλών οπαδών για περαστικά και ταχεία επιστροφή στη δράση να κατακλύζουν τον λογαριασμό του.

#το#ωραιοτερο#συναισθημα#να#γυριζεις#σπιτι??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Agravanis (@dimitris_agravanis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ