Παναθηναϊκός: Ο Μπέντιλ αντί του Μπράουν στην Basket League

Παναθηναϊκός: Ο Μπέντιλ αντί του Μπράουν στην Basket League

Σε μία αλλαγή στους ξένους για την Basket League θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός, καθώς τη θέση του Ρίον Μπράουν στο ρόστερ της ομάδας θα πάρει ο Μπεν Μπέντιλ.

Οι καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Μπεν Μπέντιλ στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως έχουν κερδίσει τον Αργύρη Πεδουλάκη, με τον Έλληνα κόουτς να προχωρά σε μία αλλαγή.

Οι «πράσινοι» πήραν την απόφαση να κάνουν μία «εσωτερική» αλλαγή στους ξένους που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League. Έτσι λοιπόν ο Γκανέζος πάουερ Φόργουορντ/σέντερ θα πάρει τη θέση του Ρίον Μπράουν για τις υποχρεώσεις του τριφυλλιού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Μπέντιλ κερδίζει συνεχώς πόντους σε σχέση με τον 28χρονο πρώην παίκτη του Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος πλέον θα έχει ρόλο μόνο στους αγώνες του Παναθηναϊκού για την Euroleague καθώς δεν έχει πείσει ακόμα τον 55χρονο προπονητή.

Μάλιστα ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αναντολού Εφές δήλωσε πως η ομάδα ίσως χρειαστεί έναν ακόμα γκαρντ, κάτι που αν τελικά γίνει τότε δυσχεραίνει την παραμονή του Μπράουν στο ρόστερ των «πράσινων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ