Συμφώνησε και έρχεται για την ΑΕΚ ο Τσάλμερς (vid)

Συμφώνησε και έρχεται για την ΑΕΚ ο Τσάλμερς (vid)

Ο Μάριο Τσάλμερς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και αναμένεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του κλείνοντας την τρύπα στον άσο.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ουσιαστικά από σήμερα ο Μάριο Τσάλμερς. Ο Αμερικάνος πλέι μέικερ συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΚ κι έστειλε το συμβόλαιό του υπογεγραμμένο ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει και τα ιατρικά και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε πρώτη φάση ο 33χρονος άσος θα δηλωθεί μόνο στο BCL και αργότερα ανάλογα και με την απόδοσή του είναι πολύ πιθανό να αντικαταστήσει κάποιον από τους έξι ξένους που είναι δηλωμένοι στην Basket League. Παράλληλα η Ένωση θα έχει το δικαίωμα να διακόψει τη συνεργασία με τον παίκτη μετά από έναν μήνα, αν δεν έχει ικανοποιήσει, κάτι που όλοι στην ΑΕΚ φυσικά ελπίζουν πως δεν θα συμβεί.

Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Τσάλμερς κατάκτησε το BCL με την Μπολόνια όπου σε 6 παιχνίδια στο Basketball Champions League είχε 7.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μαϊάμι Χιτ (2008-15), όπου και κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα του ΝΒΑ (2012, 2013), και Μέμφις Γκρίζλις (2015-16, 2017-18).

Από κει και πέρα η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της και στην απόκτηση ενός σέντερ που θα αντικαταστήσει τον Γιάνκοβιτς ενώ δεν υπήρχε ενδιαφέρον για τον Μορέιρα που σήμερα ανακοινώθηκε από το Περιστέρι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ