Παπαθεοδώρου: «Να ελέγξουμε τα μακρινά σουτ και τον Σάμουελς»

Παπαθεοδώρου: «Να ελέγξουμε τα μακρινά σουτ και τον Σάμουελς»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και στον Σάμουελς, τον οποίο πρέπει να προσέξει η Ένωση.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (02/11, 17:00, CosmoteSports4), για την 6η αγωνιστική της Basket League και αναφέρθηκε στη βελτίωση των κυανέρυθρων από την ημέρα που απέκτησαν των Σάμουελς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να προσέξει τα μακρινά σουτ του Πανιωνίου, αλλά και τον Τζαμαϊκανό ψηλό, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει ένα σπουδαίο ξεκίνημα και αποτελεί τον ηγέτη του Ιστορικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αύριο, παίζουμε μ’ έναν αντίπαλο, ο οποίος ως βασικό χαρακτηριστικό του έχει τον ενθουσιασμό. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, η τελευταία νίκη μάλιστα ήταν με εμφατικό τρόπο στη Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο τον Ηρακλή, βάζοντας 101 πόντους. Αυτό είναι κάτι, που φανερώνει τη ψυχολογία του Πανιωνίου τον τελευταίο καιρό.

Έχει αλλάξει προπονητή και μαζί με την έλευση του Σάμουελς, που έχει δώσει τρομερή ποιότητα στη ρακέτα, αλλά και στα μακρινά σουτ, είναι κάτι που πρέπει να ελέγξουμε.

Θεωρώ, ότι αν έχουμε την ενέργεια και τη συγκέντρωση που απαιτείται θα έχουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ