Σαλούστρος: «Θα γίνει ντέρμπι με τον Προμηθέα, περιμένω μεγάλο παιχνίδι»

Σαλούστρος: «Θα γίνει ντέρμπι με τον Προμηθέα, περιμένω μεγάλο παιχνίδι»

Ο Χρήστος Σαλούστρος μίλησε για την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Προμηθέα Πάτρας για την Basket League, τονίζοντας ότι περιμένει να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι.

Ο Χρήστος Σαλούστρος αναφέρθηκε στο παιχνίδι ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και το Περιστέριγια την Basket League και ξεκαθάρισε ότι περιμένει να γίνει ντέρμπι.

Παράλληλα, ο Έλληνας φόργουορντ του Περιστερίου τόνισε πως η ομάδα των δυτικών προαστίων έρχεται από την τρομακτική προσπάθεια που έκανε απέναντι στην Τενερίφη.

Το blog του Χρήστου Σαλούστρου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο παιχνίδι μας στο Basketball Champions League με την Τενερίφη εκτός έδρας. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, όπου δυστυχώς δεν κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου. Παρ’ ολ’ αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές μας. Η προσπάθεια τους ήταν τρομακτική!

Απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στο BCL την κοίταξαν κατά πρόσωπο και παρά τις απουσίες που υπήρχαν ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες…

Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, καθώς έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα. Είναι λίγο περίεργο ματς για μένα προσωπικά, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

Δεν είχαμε αρκετό χρόνο ως ομάδα να κάνουμε πολλά πράγματα και να προετοιμαστούμε γι’ αυτή την αναμέτρηση. Όμως, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει λόγω του απαιτητικού προγράμματος των αγώνων που έχουμε στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Ο Προμηθέας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αδιαμφισβήτητα θα γίνει ένα ντέρμπι που θα το απολαύσει ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο. Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που αγωνίζεται σε απ τέμπο και σίγουρα πρέπει να προσέξουμε το τρανζίσιον παιχνίδι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στην επίθεση να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου.

Μπορώ να πω με σιγουριά γνωρίζοντας τον Προμηθέα στον οποίο αγωνίστηκα ότι το γήπεδο θα γεμίσει και περιμένω να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι.

Χρήστος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ