Ο Ήφαιστος Λήμνου μέσα από τα… μάτια του ΠΑΟΚ

Ο Ήφαιστος Λήμνου μέσα από τα… μάτια του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (2/11, 15:45) τον Ήφαιστο Λήμνου και οι «ασπρόμαυροι» σκιαγράφησαν το προφίλ του αντιπάλου τους και μας το παρουσιάζουν.

O ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Νεπτούνας για το Basketball Champions League συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Ήφαιστο.

Οι «ασπρόμαυροι» για ακόμη μια φορά παρουσιάζουν την ομάδα της Λήμνου και τα δυνατά της σημεία, λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 15:45 στο “PAOK Sports Arena” τον Ήφαιστο Λήμνου για την 6η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Ο Ήφαιστος Λήμνου μπήκε στον «χάρτη της Basket League» το καλοκαίρι του 2018, καθώς μετά από πρωτοβουλία της οικογένειας του Παντελή Μπούμπουρα, πηρε τη θέση του Γυμναστικού Φάρου Λάρισας στην πρώτη κατηγορία.

Φέτος, ο Ήφαιστος είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 3-2 έχοντας μία νίκη και μία ήττα στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από τη Λήμνο. Στα πρώτα 5 παιχνίδια, έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με παθητικό 65.9 πόντους ανά αγώνα και παράλληλα την 4η χειρότερη επίθεση με 70.8 πόντους σε κάθε ματς.

Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται από το προηγούμενο καλοκαίρι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο 49χρονος προπονητής έχει περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ και από τα προπονητικά επιτελεία του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Jerry Smith, ο οποίος ήταν στην ομάδα και πέρυσι και έχει 13 πόντους και 3.2 ασίστ ανά αγώνα. Πολύ σημαντική προσφορά έχει και ο δεύτερος Αμερικανός που παρέμεινε στη Λήμνο μετά την περσινή σεζόν, ο Sean Evans, που μετράει 9 πόντους και 8.2 ριμπάουντ ανά αγώνα. Από εκεί και πέρα, ο πολύ έμπειρος Ρουμάνος Vlad Moldoveanu έχει 8.6 πόντους και 4.4 ριμπάουντ σε κάθε παιχνίδι και ο Cliff Hammonds 6.4 πόντους και 3.4 ασίστ.

Στο ρόστερ του Ηφαίστου υπάρχουν δύο παίκτες που έχουν περάσει στο παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Δημήτρη Χαριτόπουλο και Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο Χαριτόπουλος έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους στον ΠΑΟΚ, καθώς εκτός από τη διετία 2007-2009, πέρασε από το «Παλατάκι» τις σεζόν 2012-2013 και 2014-2015, ενώ ο Τσαϊρέλης έπαιξε στον ΠΑΟΚ τη διετία 2012-2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ