Άρης: Επιστρέφει στη δράση ο Τζέιλεν Μόρις

Άρης: Επιστρέφει στη δράση ο Τζέιλεν Μόρις

Έτοιμος να πατήσει και πάλι παρκέ φαίνεται να είναι ο γκαρντ του Άρη, Τζέιλεν Μόρις, καθώς όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Η ώρα της επιστροφής του Τζέιλεν Μόρις στα παρκέ της Basket League φαίνεται πως έφτασε, αφού ο Σούλης Μαρκόπουλος αναμένεται να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμερικανού γκαρντ.

Ο 24χρονος παίκτης είχε χτυπήσει στις 13 Οκτωβρίου και τον αγώνα του Άρη με την Λάρισα στον αχίλλειο τένοντα. Μάλιστα συνέχισε για 13 λεπτά να αγωνίζεται, ωστόσο αυτό δεν αποδείχθηκε σωστό και έτσι δεν συνέχισε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια έμεινε εκτός για τα ματς με Ιωνικό και Παναθηναϊκό, με τους «κίτρινους» να εμφανίζουν προβλήματα στα γκαρντ, ειδικά από τη στιγμή που απουσίαζε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Πλέον ο Μόρις έχει τεθεί στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για τον σημερινό (2/11, 15:45) αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου και αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες.

Στα μόλις τρία παιχνίδια που έχει παίξει ο απόφοιτος του Μολόι, με τον Άρη μετρά 11,3 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 25,8 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ