Ιωνικός Νίκαιας – Ηρακλής 88-74

Ιωνικός Νίκαιας – Ηρακλής 88-74

Παίρνει μπροστά η μηχανή της ομάδας του Νίκου Βετούλα. Ο Ιωνικός πηγαίνει από νίκη σε νίκη και δείχνει ότι στοχεύει πολύ ψηλά παρότι νεοφώτιστος

Ήταν ντέρμπι στα χαρτιά. Για ένα ημίχρονο ο Ηρακλής πρόβαλε αντίσταση, όμως όταν ο Ιωνικός έβαλε τα πράγματα σε σειρά, όταν πάτησε γκάζι, ο «γηραιός» χάθηκε από τον… καθρέπτη του. Με επιμέρους σκορ 30-11 στην τρίτη περίοδο, η ομάδα της Νίκας δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο ΧΧ και να πάρει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη (ΠΑΟΚ, Άρης και Λάρισα, κατά σειρά, είχαν χάσει νωρίτερα) στο πρωτάθλημα της Α1.

Το ξεχωριστό στοιχείο για το σύνολο του Βετούλα ήταν ο επιθετικός πλουραλισμός. Μαυροκεφαλίδης και Χαραλαμπόπουλος έκαναν σπουδαία εμφάνιση, ο Κώττας έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες, Μπαρτ και Τζόουνς πρόσφεραν πόντους, ο Λόρενς είχε γεμάτη στατιστική, ο Μπατής έδειξε ότι παραμένει αξιόπιστη λύση.

Στην αντίπερα όχθη ο Χόνλαν με τον Ντέιβις πήραν το μεγαλύτερο μέρος των επιθέσεων, ενώ ο Μανωλόπουλος βοήθησε με το σταθερά καλό του σουτ, αλλά συνολικά οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα (κυρίως αμυντικά), γι’ αυτό και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν, παρά μόνο για 20 λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 50-44, 80-55, 88-74.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ