Λυκογιάννης: «Κάναμε προσπάθεια να αυτοκτονήσουμε»

Λυκογιάννης: «Κάναμε προσπάθεια να αυτοκτονήσουμε»

O Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την σπουδαία νίκη του Κολοσσού Ρόδου (87-85) επί του Άρη στο «Nick Gallis Hall», τονίζοντας ότι η ομάδα του θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι από την κανονική διάρκεια.

Ο Κολοσσός Ρόδου νίκησε τον Άρη 87-85, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις.

Ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την νίκη της ομάδας του, αναφέροντας ότι θα έπρεπε να έχουν καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι. Τέλος ευχήθηκε στον Άρη να επανέλθει, τονίζοντας ότι είναι μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη, η οποία είναι αφιερωμένη στον κ. Χατζηλαζάρου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας αλλά τώρα όλα είναι καλά.

Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς, κακό για εμάς τους προπονητές, καλό για τους φιλάθλους. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κάναμε προσπάθεια να αυτοκτονήσουμε και να δώσουμε το παιχνίδι στον Άρη.

Είχαμε μια δυνατότητα να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια αλλά δεν τα καταφέραμε. Αρκετές βιαστικές κινήσεις και λάθος επιλογές σε όλο το παιχνίδι. Στις παρατάσεις δείξαμε καρδιά και μυαλό. Δικαιωθήκαμε με την άμυνα που κάναμε στο τέλος. Δίκαιη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και έχει πολύ βαριά φανέλα. Καλή συνέχεια στον Άρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ