Προμηθέας – Περιστέρι 64-60

Προμηθέας – Περιστέρι 64-60

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Προμηθέας υπερασπίστηκε την έδρα του και υποχρέωσε το Περιστέρι στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα

Αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα, πλην του ποιος θα υποβιβαστεί, είναι για τη δεύτερη θέση (πίσω από τον Παναθηναϊκό). Βάσει εικόνας και -ως τώρα- βαθμολογίας, Προμηθέας και Περιστέρι είναι βασικοί διεκδικητές, με τους Πατρινούς να παίρνουν τον… πρώτο γύρο, επικρατώντας στην έδρα τους με 64-60, σ’ ένα ματς που ήταν από την αρχή ως το τέλος ντέρμπι.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν δίχως τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος κουβαλά μια θλάση, που έκανε για δεύτερο αγώνα (μετά το Eurocup) αδύνατη τη συμμετοχή του. Είχαν ηγέτη τον Ρόμπινσον, ο οποίος σούταρε εξαιρετικά κι ήταν αυτός που με 2/2 βολές υπέγραψε τη νίκη της ομάδας τους, όμως ο Μπαμπ του έκλεψε τη δόξα του… παίκτη του αγώνα. Τη στιγμή που η ομάδα του έχανε με 59-60 κι ενώ μέχρι τότε ο ίδιος είχε 1/6 τρίποντα, σημείωσε το καλάθι της αναμέτρησης (62-60).

Κακή επίθεση και σουτ του Μπλέικ (αέρος – αέρος), κοινή κατοχή το βελάκι έδειξε Προμηθέας, ο Ρόμπινσον έβαλε τις βολές (64-60) μετά το φάουλ που του έκανε ο Ξανθόπουλος. Ο έμπειρος γκαρντ του Περιστερίου επιχείρησε τρίποντο με ταμπλό (!), δίχως τύχη, ο Λίποβι δεν άλλαξε το τελικό σκορ, καθώς στην εξέλιξη είχε 0/2 βολές.

Το Περιστέρι προσπάθησε να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα, όμως από τη μια οι απουσίες, από την άλλη η κακή επιθετική μέρα των παικτών του Ζούρου και κάποιες μικρές λεπτομέρειες ήταν οι αιτίες που έφεραν την πρώτη ήττα, δεύτερη συνεχόμενη μετά την ευρωπαϊκή.

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 38-38, 46-47, 64-60.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ