Γαβριήλ: «Είναι δύσκολο να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου»

Γαβριήλ: «Είναι δύσκολο να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου»

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να δυσκολέψει την ΑΕΚ σύμφωνα με τις δηλώσεις του κόουτς Λίνου Γαβριήλ.

Στο γεγονός πως ο Πανιώνιος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να δείξει ανταγωνιστικός κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο Λίνος Γαβριήλ, έπειτα από την ήττα που δέχθηκε ο «ιστορικός» από την «Ένωση» με 91-61.

Επιπλέον τόνισε πως οι παίκτες του είχαν μείνει στη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ηρακλή.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Λίνου Γαβριήλ:

«Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα δεν κατάφερε να παρουσιαστεί στο γήπεδο κόντρα σε μια πολύ καλή άμυνα. Μείναμε στο αποτέλεσμα του Ηρακλή. Είναι δύσκολο να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου. Υπήρχε η αίσθηση πως με τη σκληρή δουλειά κάναμε ένα βήμα μπροστά. Δυστυχώς πρέπει να πάμε πιο βαθιά για να έχει διάρκεια η ομάδα. Δεν έγινε σήμερα και η ΑΕΚ κέρδισε με μεγάλο σκορ, το οποίο είναι φάρος για εμάς για τη συνέχεια».

Για το τι προβλημάτισε περισσότερο: «Δεν υπήρχαν τα επίπεδα ενέργειας ώστε να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Εάν λέμε άλλα και γίνονται άλλα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικό τρόπο για να είναι όλοι συγκεντρωμένοι. Θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ