Παπαπέτρου: «Έχουμε συνηθίσει την ταλαιπωρία από τα ταξίδια»

Παπαπέτρου: «Έχουμε συνηθίσει την ταλαιπωρία από τα ταξίδια»

Έπειτα από την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το απαιτητικό πρόγραμμα της ομάδας του και το παιχνίδι με τους νεοφώτιστους.

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λάρισα και την άνετη νίκη των «Πρασίνων» στον θεσσαλικό κάμπο μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Το «τριφύλλι» πέτυχε το 6/6 και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς με την Βαλένθια για την Euroleague.

Ο Έλληνας διεθνής σχολίασε το επιβαρυμένο πρόγραμμα που είχαν μέχρι σήμερα αλλά και αυτό που ακολουθεί τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν λίγο κουραστική η προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα έχουμε τέσσερις μέρες για να ξεκουραστούμε και να προπονηθούμε για το ματς της Παρασκευής. Θέλαμε να έχουμε ενέργεια, να παίξουμε σωστά, να βάλουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας. Κάναμε καλή δουλειά στο μεγαλύτερο διάστημα. Τα πράγματα ήταν πιο στοχευμένα, θέλαμε να βελτιώσουμε κάποια σχήματα και πράγματα.

 

Επηρεαζόμαστε από τα ταξίδια, γιατί δεν έχεις χρόνο να προπονηθείς πολύ, αλλά είμαστε επαγγελματίες κι έχουμε συνηθίσει σε αυτό. Η Euroleague είναι πολύ ανταγωνιστική, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε σε κανένα ματς, αλλά είμαστε κι ικανοί να κερδίσουμε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι πάντα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ