Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον Θανάση Σκουρτόπουλο

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον Θανάση Σκουρτόπουλο

Από τον Φάρο στη… Λάρισα. Οι νεοφώτιστοι θέλουν τον Σκουρτόπουλο για να αντικαταστήσει τον Βασίλη Φραγκιά. Το σκέφτεται ο Ομοσπονδιακός τεχνικός

Λένε πως η ζωή κάνει κύκλους. Για τον Θανάση Σκουρτόπουλο είναι σαν να μην κύλησε ο χρόνος, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Γιατί μπορεί να έχει ζήσει τις στιγμές του με την Εθνική ομάδα, όμως σε συλλογικό επίπεδο τελευταία φορά που κοουτσάρισε ήταν στη Λάρισα, εκεί όπου αγωνίζονταν ο Φάρος, πριν μετακομίσει στη Λήμνο και γίνει Ήφαιστος. Όχι, δεν υπάρχει θέμα Μανωλόπουλου στην ομάδα του νησιού, αλλά ο Σκουρτόπουλος επιστρέφει στη Λάρισα.

Η νεοφώτιστη ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του Βασίλη Φραγκιά. Θέλει έναν έμπειρο προπονητή κι είναι αλήθεια ότι ήδη έχουν προταθεί κάποιοι, εκ των οποίων και… καλά ονόματα. Ο Ριζούλης, όμως, μοιάζει να θέλει να δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Σκουρτόπουλο.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, σχετικά με το αν σκέφτεται να αναλάβει τις τύχες της Λάρισας, είναι δεδομένο όμως ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα από την ΕΟΚ, καθώς πρόσφατα ακούστηκε και το όνομά του για τον ΠΑΟΚ. Με τις εμφανίσεις που κάνει ο «δικέφαλος» με τον Κώστα Χαραλαμπίδη στον πάγκο δεν πρόκειται να τεθεί θέμα, οπότε η Λάρισα μοιάζει για την ώρα να είναι μοναδική λύση για τον Σκουρτόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ