Στον πάγκο της Λάρισας ο Αγγέλου

Στον πάγκο της Λάρισας ο Αγγέλου

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της θεσσαλικής ομάδας και επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 11 περίπου μήνες.

Την πρόσληψη του Βαγγέλη Αγγέλου ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης η Λάρισα, με τον έμπειρο τεχνικό να αντικαθιστά τον Βασίλη Φραγκιά.

Ο 56χρονος τεχνικός επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 11 περίπου μήνες, με στόχο να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας για την πρόσληψη του Βαγγέλη Αγγέλου:

«Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοινώνει πως νέος τεχνικός αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Αγγέλου».

Οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού είναι: «Για μένα πολύ ενδιαφέρουσα η γνωριμία με την ομάδα που προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το μπάσκετ στην πόλη της Λάρισας, μια πόλη με μεγάλη ιστορία στο άθλημα, με επικεφαλής τον κ. Ριζούλη, αλλά και με τους συνεργάτες του.

Θα προσπαθήσουμε να δουλεύουμε περισσότερο και λέμε λιγότερα.

Προέχει να γνωριστούμε όλοι καλύτερα ώστε να δουλεύουμε στην ίδια κατεύθυνση μέσα και έξω από τις γραμμές του γηπέδου. Είμαι βέβαιος πως όλο αυτό το εγχείρημα μπορεί και θέλει να το στηρίξει η πόλη της Λάρισας».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ