Μόνο… θάλασσα στα Τρίκαλα δεν ζήτησε ο Ρέινολντς

Μόνο… θάλασσα στα Τρίκαλα δεν ζήτησε ο Ρέινολντς

Ο τύπος είναι παικτάρα, αλλά κόντεψε να τους τρελάνει! Διαβάστε τι ζητούσε ο Ρέινολντς από τους παράγοντες της ομάδας, πριν τον διώξουν

Ο άνθρωπος είναι παικτάρα (αν μιλάμε για το επίπεδο των συμπαικτών του στη Λάρισα). Είναι πάνω από αυτό που περίμεναν να έχουν. Μπήκε κι έβαλε 20 κόντρα στον Προμηθέα, 17 στον Άρη και 23 στον Ηρακλή (είχε και δύο άδειες εμφανίσεις), δείχνοντας ότι είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης. Γι’ αυτό, άλλωστε, αποκτήθηκε. Πού να ήξερε ο καημένος ο Φραγκιάς ότι όταν διάλεξε τον Σκότι Ρέινολντς πυροδότησε μια… βόμβα!

Ο Αμερικανός ΔΕΝ ήταν συμβατός. Όχι αγωνιστικά, μια χαρά ήταν, ακόμα κι όταν τα σουτ δεν έβρισκαν τον στόχο. Εκτός γηπέδου ήταν κάτι παραπάνω από… εφιάλτης. Αυτά που ζητούσε ήταν απίστευτα. Όσο κι αν προσπάθησαν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του, δεν μπορούσαν να το κάνουν, δίχως να διαλύσουν την ομάδα.

Ο Ρέινολντς ήθελε να τρώει ψάρι. Του έκαναν το χατίρι, βρήκαν το καλύτερο μαγαζί που υπήρχε στη Λάρισα, αλλά μετά τους ζήτησε να κοιμάται μόνος του στις αποστολές! Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να το έχει ζητήσει ούτε ο Ναβάρο (δεν γνωρίζω τι γίνεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, αλλά δεν νομίζω…). Μπροστά σε αυτό, παραξενιές όπως το να τρώει μόνος του, ή απαιτήσεις για καλύτερο σπίτι, ήταν ευκολάκια.

Όπως αντιλαμβάνεστε κάθε αίτημα που δεν ικανοποιήθηκε, ακολουθήθηκε από… μουτράκια, οι δε άνθρωποι της Λάρισας προσπαθούσαν να ισορροπήσουν, να τον πείσουν ότι κάποια πράγματα απλά ΔΕΝ γίνονται κι εντέλει κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν, γι’ αυτό κι ο Βασίλης Φραγκιάς προανήγγειλε την αποπομπή του.

Ο Ρέινολντς θα μείνει για χρόνια χαραγμένος στη μνήμη των νεοφώτιστων, όχι τόσο για τα καλά παιχνίδια που έκανε, για την αγωνιστική του αξία και τον τρόπο με τον οποίο κινείται στις τέσσερις γραμμές, αλλά για τα καμώματα, τις απαιτήσεις, τις υπερβολές του. Κοινώς τους… έψησε το ψάρι στα χείλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ