Τραυματίστηκε ο Κώστας Κακαρούδης στο φιλικό του Ηρακλή

Τραυματίστηκε ο Κώστας Κακαρούδης στο φιλικό του Ηρακλή

Ο Κακαρούδης του Ηρακλή υπέστη εξάρθρωση σε δάχτυλο του αριστερού του χεριού, στον αγώνα προετοιμασίας με τη Λάρισα. Πονοκέφαλος για Καστρίτη

Ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί για τον Γιάννη Καστρίτη, ήταν το φιλικό με τη Λάρισα. Ο Κώστας Κακαρούδης υπέστη εξάρθρωση σε δάχτυλο του αριστερού του χεριού κι όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή του στη συνάντηση με την ΑΕΚ είναι αμφίβολη. Ο έμπειρος παίκτης του Ηρακλή θα κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαριστεί αν θα φωνάξει «παρών» στο ματς του Σαββάτου.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Θετικά συμπεράσματα αποκόμισαν οι προπονητές του ΗΡΑΚΛΗ και της Λάρισας στο σημερινό φιλικό που έγινε στο Ιβανώφειο, κεκλεισμένων των θυρών.
Αμφότερες οι ομάδες προετοιμάζονται για δύσκολους αγώνες, με την ΑΕΚ και τον Κολοσσό αντίστοιχα, και οι τεχνικοί δοκίμασαν σε αγώνα τεσσάρων δεκαλέπτων, πρόσωπα και σχήματα.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Κώστα Κακαρούδη με εξάρθρωση στο δάκτυλο του αριστερού χεριού, σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου, είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες ημέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ