Με… 11άδα πετάει αύριο ο ουραγός Άρης για τη Λήμνο

Με… 11άδα πετάει αύριο ο ουραγός Άρης για τη Λήμνο

Με μοναδικό απόντα τον Μποχωρίδη, με τον Γκάγκιτς να ανήκει στο… χθες ο Άρης πηγαίνει για τον πρώτο από τους εναπομείναντες τελικούς

Αν αναζητούσαμε τον ορισμό του… γεμάτου ρόστερ, προφανώς και δεν θα αναφερόμασταν στον Άρη. Οι «κίτρινοι» πετάνε αύριο για τη Λήμνο, προκειμένου για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ήφαιστο, με την αποστολή να αριθμεί 11 παίκτες, αλλά στα χέρια του Σούλη Μαρκόπουλου βρίσκονται 8 ετοιμοπόλεμοι και 3 νεαροί, που παίρνουν εμπειρίες, αλλά δύσκολα μπορούν να βοηθήσουν.

Ο Άρης βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση. Από τη στιγμή που ο Μποχωρίδης παραμένει στα «πιτς» μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως, κι ο Γκάγκιτς έχει βρει άλλη μπασκετική στέγη, ο Μαρκόπουλος έχει να διαχειριστεί 11 αθλητές. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν μπορεί να περιμένει πολλά από τους Βουλγαρόπουλο, Βλάσιο και Νετζήπογλου, οι οποίοι είναι ακόμα «άγουροι».

Ουσιαστικά ο Άρης παίζει με 8 ετοιμοπόλεμους κι είναι πλέον έντονο το αριθμητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς ο προπονητής του δεν μπορεί να… τεντώσει το ρόστερ, είναι υποχρεωμένος να κάνει περιορισμένης έκτασης ροτέισον. Όσο δεν ενισχύεται (μοιάζει αδύνατο αυτή τη στιγμή) με παίκτες πρώτης γραμμής, τόσο θα παλεύει να πάρει όποια νίκη μπορεί, για να ξεκολλήσει η ομάδα από τον βυθό του βαθμολογικού πίνακα.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης μετρά μόλις μία νίκη, στην πρεμιέρα επί του ΠΑΟΚ στην παράταση και πέραν τούτου ουδέν. Κάθε νίκη μετράει… χρυσάφι και κάθε απώλεια κοστίζει.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Ο Άρης συνέχισε σήμερα (14/11) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου (16/11, 15:45), για την 7η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.Προτού μπουν στο γήπεδο, οι παίκτες της ομάδας μας, παρακολούθησαν σε video τον προσεχή τους αντίπαλο.

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί αύριο (15/11), νωρίς το πρωί για τη Λήμνο, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα. Το μεσημέρι θα προπονηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο αγώνα με τον Ήφαιστο.Την αποστολή των «κίτρινων» αποτελούν οι εξής παίκτες: Φλιώνης, Βλάσιος, Μιλόσεβιτς, Σακελλαρίου, Τάλτον, Γκετσεβίτσιους, Σλαφτσάκης, Νετζήπογλου, Ντραγκίσεβιτς, Μόρρις, Βουλγαρόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ