Ο Ηφαιστος με τα μάτια του Άρη

Ο Ηφαιστος με τα μάτια του Άρη

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας της Λήμνου.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στο σημερινό (3.45 μ. μ) παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου. Η ΚΑΕ Άρης σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του αντιπάλου της ομάδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα (16/11, 15:45, BL Show, ΕΡΤPLAY1) τον Ήφαιστο Λήμνου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Η ομάδα της Λήμνου βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό 3 νικών και 3 ηττών. Έχει κερδίσει εντός έδρας το Ρέθυμνο Cretan Kings και την ΑΕΚ και εκτός τον Πανιώνιο, ενώ μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες από Λαύριο (εκτός έδρας), Προμηθέα (εντός έδρας) και ΠΑΟΚ (εκτός έδρας). Οι νησιώτες διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (δέχονται 70,3 πόντους ανά αγώνα), μετά το Περιστέρι, αλλά και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (σκοράρουν 71,3 πόντους ανά παιχνίδι, μαζί με τη Λάρισα), έπειτα από το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Ο Jerry Smith (32, 1,88) είναι πρώτος σκόρερ τους, ύστερα από έξι ματς, με 12 πόντους, προσθέτοντας 3,7 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ. Είναι ο πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης του αντιπάλου των «κίτρινων» με 78 βαθμούς και τέταρτος σε ευστοχία στην Α1 από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, με ποσοστό 81,8%. Εξίσου σημαντική είναι και η προσφορά του Sean Evans (31, 2,03), που μετρά 7,8 πόντους και 8,3 ριμπάουντ, όντας ο καλύτερος ριμπάουντερ του Ηφαίστου και δεύτερος στη Basket League. Ο Mario Little (31, 1,98) σημειώνει 9,7 πόντους. Ο Ρουμάνος Vlad Moldoveanu (31, 2,06) έχει 7,8 πόντους και 4,2 ριμπάουντ, σε κάθε παιχνίδι.

Στο ρόστερ του Ηφαίστου υπάρχουν τέσσερις παίκτες, που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΑΡΗ. Ο λόγος για τον Σπύρο Μούρτο (29, 1,98), τον Μιχάλη Τσαϊρέλη (31, 2,08), τον Μιχάλη Πελεκάνο (38, 1,99) και τον Δημήτρη Χαριτόπουλο (36, 2,07).

Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται για δεύτερη συνεχή σεζόν ο 49χρονος Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος έχει περάσει από τον ΑΡΗ τη σεζόν 2011-2012, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, δίπλα στον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Συνεργάτης του είναι ο Θανάσης Μολυβδάς, ο οποίος έχει εργαστεί κι αυτός στο παρελθόν στην ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ