Ρέθυμνο – Προμηθέας Πάτρας 70-63

Ρέθυμνο – Προμηθέας Πάτρας 70-63

Με όπλο του την άμυνα το Ρέθυμνο επικράτησε με 70-63 του Προμηθέα Πάτρας και πέτυχε την δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα.

Το Ρέθυμνο πήρε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Προμηθέα στην Κρήτη με 70-63, παίζοντας σπουδαία άμυνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και το Ρέθυμνο να κλείνει προηγούμενο την πρώτη περίοδο με 19-16, χάρη στην εξαιρετική του άμυνα. Στην δεύτερη περίοδο η άμυνα των Κρητικών βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο, ενώ ρόλο έπαιξε και η κούραση της ομάδας της Πάτρας με τα συνεχόμενα παιχνίδια, και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με τους Ρεθεμνιώτες μπροστά με 35-28.

Στην τρίτη περίοδο τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν για τους Πατρινούς στην επίθεση, καθώς μπορεί να κράτησαν το Ρέθυμνο στους 15 πόντους αλλά πέτυχαν μόλις 10 και έτσι η διαφορά ανέβηκε κι άλλο στο τέλος της τρίτης περιόδου, η οποία έκλεισε με 50-38. Στην τέταρτη περίοδο ο Προμηθέας άνοιξε το ρυθμό του παιχνιδιού, καθώς βρισκόταν ήδη με 12 πόντους πίσω. Ωστόσο το Ρέθυμνο βρήκε τις λύσεις που απαιτούνταν στην επίθεση και πήρε τη νίκη.

Ο Προμηθέας υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του μετά από εκείνη από την Μονακό την Τετάρτη για το Eurocup. Αντίθετα το Ρέθυμνο πήρε τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από εκείνη απέναντι στην ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ