Παναθηναϊκός – Ιωνικός 107-71

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 107-71

Ήταν δεδομένο ότι θα βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός και την… πλήρωσε ο Ιωνικός. Σπουδαία εμφάνιση από τον Ράις, που έκανε ρεκόρ πόντων

Υπήρχε κάποιος, που να γνωρίζει όχι τα μυστικά, αλλά επιδερμικά το μπάσκετ, και να μην περίμενε το ξέσπασμα των «πράσινων»; Ο Παναθηναϊκός έβγαλε… οργανική αντίδραση, μετά τη… δυστυχία που έφερε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, η ήττα από την Άλμπα, αλλά και την αναστάτωση με την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη. «Θύμα» του ο Ιωνικός Νίκαιας, που γνώρισε την ήττα με 107-71.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (στο περιθώριο του αγώνα βραβεύτηκε ως MVP του μήνα) είπε ότι «με τη νοοτροπία που είχαμε, ο Παναθηναϊκός μας είδε σαν… πρωινό» και περιέγραψε με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο την εικόνα της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» με τον Ράις να κάνει σπουδαία εμφάνιση (!) και να σταματά στους 21 πόντους, επικράτησαν δίχως να αντιμετωπίσουν ισχυρή αντίσταση.

Ο χρόνος μοιράστηκε, γιατί το σκορ το επέτρεπε, ο Τόμας ήταν οικονομικός, ο Παππάς λειτουργικός, ο Μήτογλου έκανε νταμπλ νταμπλ, ο Ουάιλι έβγαλε τίμιο, αλλά εύκολο μεροκάματο, ο Καλάθης προτίμησε να μοιράζει ασίστ, αντί να σκοράρει, ο Παπαδάκης βρήκε χώρο κι έδειξε ότι είναι καλός σουτέρ. Τίποτα λιγότερο, ή περισσότερο από αυτό που περιμέναμε.

Ο Ιωνικός, έτσι κι αλλιώς, έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του. Ο Βετούλας ελαχίστως ενοχλήθηκε από την έκταση του σκορ, παρότι ήταν η πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά τον απασχολεί το διάστρεμμα που αποκόμισε ο Χαραλαμπόπουλος. Ο Τζόουνς ήταν παραγωγικός, καλός κι ο Δημάκος, αλλά σε αυτή την ομάδα παίζει πάντα ο… Μαυροκεφαλίδης κι όσο είναι αυτός πάνω στο παρκέ, δεν υπάρχει άλλος πρωταγωνιστής.

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 58-37, 82-52, 107-71.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ