Μανωλόπουλος: «Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο μας»

Μανωλόπουλος: «Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο μας»

Ο προπονητής του Ηφαίστου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, έδειξε την ευχαρίστησή του για τη συγκέντρωση των παικτών του παρά τα προβλήματα του Άρη.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά τη νίκη του Ηφαίστου επί του Άρη, έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του οι οποίοι ήταν σοβαροί για σαράντα λεπτά και δεν επηρεάστηκαν από τα προβλήματα του Άρη.

Παράλληλα, ανέφερε πως δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ της περσινής και της φετινής σεζόν, αφού όχι μόνο ο Ήφαιστος αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της Bsket League είναι αρκετά διαφορετικές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη, στον δάσκαλο Μαρκόπουλο. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο μας που ήταν καταπληκτικός για μια ακόμη φορά αλλά και στον Παντελή Μπούμπουρα, ο οποίος βρέθηκε εδώ τις προηγούμενες ημέρες, ήθελε να είναι μαζί μας αλλά δεν του το επέτρεψαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Άρης περνάει μια κρίση, βρίσκεται σε δύσκολο περίοδο, έφυγε ένας παίκτης στη διάρκεια της εβδομάδας και θεωρητικά αυτό έκανε τη δουλειά μας εύκολη. Δεν είναι έτσι, γιατί είχαμε να διαχειριστούμε το πρέπει. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως, μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και τον τελειώσαμε έτσι, δεν χαλαρώσαμε καθόλου κι έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν σοβαροί για 40 λεπτά».

Για τη σύγκριση της περσινής με τη φετινή πορεία: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα σύγκρισης και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να γίνει τώρα. Η χρονιά είναι διαφορετική και αν είναι καλύτερη ή χειρότερη θα φανεί στο τέλος. Η σεζόν δεν είναι εύκολη, παίζουν και οι άλλοι. Μην τα συγκρίνουμε όλα με πέρυσι. Άλλη ομάδα η φετινή, παίζει διαφορετικά και θα έχουμε εξίσου καλή χρονιά. Όπως ισχύει με όλες τις ομάδες, έτσι και εμείς ψαχνόμαστε στο κομμάτι της χημείας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ