Μαρκόπουλος: «Με ενόχλησε η μηδενική επιθυμία της ομάδας μου»

Μαρκόπουλος: «Με ενόχλησε η μηδενική επιθυμία της ομάδας μου»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την έκτη συνεχόμενη ήττα του Άρη στην Basket League, κάνοντας λόγο για μηδαμινή διάθεση από μεριάς των παικτών του.

Ο Άρης οδεύει από ήττα σε ήττα και δεν λέει να βγει από την κρίση που έχει περιέλθει.

Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά από τον Ήφαιστο Λήμνου με σκορ 85-59 και έμεινε στην τελευταία θέση με ρεκόρ 1-6.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη τύπου, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, αλλά άφησε και «αιχμές» για τους παίκτες του, για τους οποίους είπε ότι δεν έδειξαν την ανάλογη διάθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ήφαιστο που ήταν καλύτερος. Επέβαλε τον δικό του ρυθμό, έπαιξε σκληρή άμυνα και μας έβγαλε από τον ρυθμό του αγώνα. Δεν ανταποκριθήκαμε στην πιεστική άμυνα στο μισό γήπεδο κι αυτό μας δημιούργησε προβλήματα στη μεταφορά της μπάλας από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη.

Κάναμε πάρα πολλά λάθη δίνοντας τη δυνατότητα στον αντίπαλο να βρει καλάθια στον αιφνιδιασμό. Κι όταν κάνεις τόσα λάθη σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, είναι λογικό να μην μπορέσεις να διεκδικήσεις κάτι», δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Για την έλλειψη πάθους από τους παίκτες του: «Με ενόχλησε ιδιαίτερα η διάθεση που βγάλαμε στο γήπεδο. Δεν ήταν καθόλου καλή, μηδέν επιθυμία, δεν παλέψαμε στις φάσεις με συνέπεια να φανεί πιο δυνατή η αντίπαλη ομάδα. Αυτό μας δημιουργεί προβλήματα στο πώς θα αντιμετωπίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ήταν μια κακή εμφάνιση και οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες επιτυχίες, ιστορία και δεν μπορεί να εμφανίζεται έτσι στο γήπεδο

Για το ρόστερ αλλά και την αναγκαιότητα ενίσχυσης: «Ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα στη σύνθεση της ομάδας, τουλάχιστον όμως αυτοί που παίζουν οφείλουν να δείξουν περισσότερο πάθος σε κάθε φάση και να φανούν πιο ανταγωνιστικοί. Σε ότι αφορά την ενίσχυση, αυτό θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα με τους διοικούντες».

Για το ότι προκαλεί εντύπωση ότι μια νέα ομάδα κυριαρχεί τόσο εύκολα ενός ιστορικού αντιπάλου όπως ο Άρης: «Ο Άρης δημιούργησε σπουδαία ιστορία σε μια εποχή κατά την οποία είχε μεγάλα ονόματα και σπουδαίους παίκτες. Πλέον αυτά δεν υπάρχουν και φυσικά αλλάζουν τα δεδομένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ