Παπαθεοδώρου: «Ο κόσμος δημιούργησε μια κανονική ατμόσφαιρα για να παίξεις μπάσκετ»

Παπαθεοδώρου: «Ο κόσμος δημιούργησε μια κανονική ατμόσφαιρα για να παίξεις μπάσκετ»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαπθεοδώρου, τόνισε πως στο Ιβανώφειο δημιουργήθηκε η ιδανική ατμόσφαιρα για να παίξεις μπάσκετ.

Η ΑΕΚ επικράτησε δύσκολα του Ηρακλή και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της νίκης αυτής και στη βελτίωση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης εξήρε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ηρακλή , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Είναι μια σημαντική νίκη, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα. Θεωρώ ότι ελέγξαμε το ρυθμό για ένα μεγάλο διάστημα, δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα στο πρώτο μέρος. Δώσαμε εύκολα σουτ στον Ηρακλή και χάσαμε πολλές διεκδικούμενες μπάλες. Στο δεύτερο άλλαξε αυτό το κομμάτι, ελέγξαμε την άμυνά μας, βρήκαμε ρυθμό και πήραμε μια μικρή διαφορά. Ο Ηρακλής με την άμυνα ζώνης, γύρισε το ματς. Εμείς καταφέραμε και βρήκαμε λύσεις στο τέλος, με κάποια σημαντικά σουτ και πήραμε μια σημαντική νίκη. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή».

Έπειτα, πρόσθεσε για την ένταση που επικράτησε στο 32ο λεπτό με οπαδούς του Ηρακλή πίσω από τον πάγκο: «Είναι πολύ ευχάριστο ότι επέστρεψε μια τόσο ιστορική ομάδα στην Α1 κι έχει κόσμο που την ακολουθεί. Ήταν μια πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα, εκτός από μερικές μικρές λεπτομέρειες κι ορισμένους ανθρώπους, που χωρίς λόγο, μας δημιούργησαν πρόβλημα, πίσω από τον πάγκο, αλλά νομίζω πως αυτό ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Ο κόσμος δημιούργησε μια κανονική ατμόσφαιρα, για να παίξεις μπάσκετ. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ