Καστρίτης: «Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, 99% εκτός ομάδας ο Γκάρετ»

Καστρίτης: «Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, 99% εκτός ομάδας ο Γκάρετ»

Ο Γιάννης Καστρίτης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην ΑΕΚ καθώς όπως ανέφερε έδωσαν το 100% τους. Σχεδόν σίγουρος για την απομάκρυνση του Ντάριους Γκάρετ από τον Ηρακλή εμφανίζεται ο 37χρονος τεχνικός.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Καστρίτης:

«Πραγματικά νιώθω ότι ήταν μια πολύ δύσκολη βδομάδα όλοι γνωρίζετε τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτό είχε δημιουργήσει πίεση στην ψυχολογία μας. Σήμερα είχαμε να διαχειριστούμε και την απουσία του Γκάρετ. Εγώ είδα την μεγαλύτερη προσπάθεια που έχω δει ποτέ από τα παιδιά μας. Πάλεψαν έδωσαν το 100% και ήθελαν να διεκδικήσουν οποίες πιθανότητες είχαμε. Δυστυχώς το ροτέισον μας ήταν μικρό, είχαμε πολλές άστοχες βολές πολλά άστοχα σουτ και λόγω κόπωσης δεν τα καταφέραμε. Όπως και να έχει συνεχίζουμε, για μένα ήταν μια νέα αρχή. Χάρηκα που είδα τα παιδιά να αντιδρούν. Χαίρομαι για τον κόσμο μας. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη, καλή επιτυχία στην ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Για εμάς από Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία μαζί με τον Τέπιτς που θα βοηθήσει πολύ».

Για τον Nτάριους Γκάρετ: «Η αλήθεια είναι ότι εγώ αιφνιδιάστηκα γιατί έστειλε χθες ένα email στην ομάδα ότι αν δεν εκπληρωθούν κάποιες συνθήκες δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις. Εγώ αποφάσισα σήμερα να μείνει εκτός αποστολής. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει αλλά πιστεύω κατά 99% είναι εκτός ομάδας».

Για το αν θα υπάρξει αντικαταστάτης του Γκάρετ: «Αν όντως αποφασιστεί ότι θα είναι εκτός, τότε προφανώς και θα αντικατασταθεί».

Για το αν υπάρχει ανησυχία με τις τέσσερις ήττες σε συνδυασμό με τις απουσίες: «Ο Πανιώνιος ήταν η μοναδική ήττα εκτός προγράμματος. Για όσους ζουν την ομάδα και ξέρουν δεν υπάρχει λόγος πανικού. Το πρωτάθλημα φέτος δεν είναι αναμενόμενο, έτσι είναι έτσι θα γίνεται. Το βασικό είναι ότι είμαστε συνεπείς με διάρκεια κρατάμε την χημεία και παλεύουμε. Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα και να προσφέρει τότε δεν θα είναι, θα είναι εδώ τα παιδιά που θέλουν να αγωνίζονται και να προσπαθούν».

Για τον Τέπιτς: «Είναι ένας παίκτης που έχει παίξει πολλά χρόνια στην Ελλάδα, μιλάει τη γλώσσα, με κάποιους ήταν συμπαίκτης οπότε πιστεύω ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ