Άρης: Έρχεται Θεσσαλονίκη και πιάνει δουλειά ο Γουλιέλμος

Άρης: Έρχεται Θεσσαλονίκη και πιάνει δουλειά ο Γουλιέλμος

Ο Άρης βρίσκεται σε κρίσιμη αγωνιστική καμπή και ο Δημήτρης Γουλιέλμος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να λύσει δύο σημαντικά προβλήματα οικονομικής φύσεως.

O Άρης υποδέχεται την Κυριακή στο «Nick Gallis Gall» το Περιστέρι σε μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση.

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Basket League με ρεκόρ 1-6, έχοντας να κερδίσουν από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα βρίσκεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υλοποιήσει τις απαραίτητες ενέργειες που θα δώσουν το δικαίωμα στον Άρη να εμφανιστεί με δύο νέα πρόσωπα κόντρα στους Περιστεριώτες.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αναμένεται να προχωρήσει σε πληρωμές, που προφανώς θα «ξεκλειδώσουν» τα θέματα που δεν επιτρέπουν μέχρι σήμερα αλλαγές στο ρόστερ.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να πληρωθεί το υπόλοιπο ποσό που απαιτείται στην εφορία για την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας (18.000 ευρώ) και θα πρέπει να πληρωθεί ο Κάιλ Γουίβερ (18.000 ευρώ) ως μέρος του διακανονισμού που έχει συμφωνηθεί για την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών της FIBA.

Με τις δύο συγκεκριμένες πληρωμές ο Άρης θα αποκτήσει ξανά δικαίωμα μεταγραφών και αναμένεται να τις πραγματοποιήσει μέσα στην εβδομάδα.

Ο «Αυτοκράτορας» βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη – αγωνιστικά και οικονομικά – καμπή και ο Δημήτρης Γουλιέλμος καλείται να δώσει λύσεις πριν να είναι πολύ αργά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ