Λάνγκφορντ: «Βρίσκουμε τα πατήματα μας και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι»

Λάνγκφορντ: «Βρίσκουμε τα πατήματα μας και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι»

Ο Αμερικανός γκαρντ κατά τη βράβευσή του ως MVP της 7ης αγωνιστικής της Basket League μίλησε για την απόφασή του να παραμείνει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ και δήλωσε αισιόδοξος ότι η Ενωση θα παίξει ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στον Κιθ Λάνγκφορντ κατέληξε το βραβείο του MVP της 7ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Αμερικανό να δηλώνει δικαιωμένος για την απόφασή του να παραμείνει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ενωσης.

Ο Αμερικανός γκαρντ στο ματς με τον Ηρακλή πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και συγκέντρωσε 40 βαθμούς στο ranking, έχοντας 35 πόντους με 15/17 βολές, 4/8 δίποντα, 4/7 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, δύο ασίστ και 10 κερδισμένα φάουλ σε 35’ συμμετοχής.

Μετά την βράβευσή του ως MVP της 7ης αγωνιστικής, ανέφερε: «Ο ήλιος, η ζωή και οι προσδοκίες της ΑΕΚ με έκαναν να επιστρέψω στην Αθήνα χωρίς δεύτερη σκέψη. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στις τρεις διοργανώσεις, που παίρνουμε μέρος, και πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας».

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 7ης αγωνιστικής με την καλύτερη επίδοση του ranking για την φετινή σεζόν σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα MVP της αγωνιστικής. Ήταν μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση σε μια πολύ δυνατή έδρα και όλα τα παιδιά έδειξαν πάθος και θέληση για να πάρουμε τη νίκη».

– Γιατί αποφάσισες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα;

«Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Ο ήλιος, η ζωή και οι προσδοκίες της ΑΕΚ με έκαναν να επιστρέψω στην Αθήνα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής».

– Η ΑΕΚ μετράει έξι σερί νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις και το Basketball Champions League, ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες, τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματα μας. Αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στις τρεις διοργανώσεις και πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ