Άρης: Προπονήθηκε ο Φιτζπάτρικ

Άρης: Προπονήθηκε ο Φιτζπάτρικ

Ο Αμερικανός φόργουορντ συμμετείχε στο πρόγραμμα εκγύμνασης του Άρη , ενώ γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με το Περιστέρι.

Ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ είχε τη πρώτη του γνωριμία με τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους νέους του συμπαίκτες. Ο Αμερικανός φόργουορντ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και πήρε μέρος στη προπόνηση του Άρη, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον κυριακάτικο αγώνα με το Περιστέρι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης :

«Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (21/11) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι (24/11, 17:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Παρών στο «Nick Galis Hall» ήταν και ο Toarlyn Fitzpatrick, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα προπονήθηκε για πρώτη φορά, υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου και των συνεργατών του. Ο Αμερικανός παίκτης έχει υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είναι σε εξέλιξη οι προσπάθειες για την έκδοση του δελτίου του, προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον κυριακάτικο αγώνα.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Από την προπόνηση απουσίασε, για προληπτικούς λόγους (λόγω των στομαχικών διαταραχών που είχε χθες), ο Vladimir Dragicevic, ο οποίος, όμως παραβρέθηκε στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ