Αντί για σούπερ Μάριο, ήταν… σούπερ απογοήτευση

Αντί για σούπερ Μάριο, ήταν… σούπερ απογοήτευση

Ήρθε με… όνομα βαρύ σαν ιστορία, αλλά θα φύγει ως ένας παίκτης που πέρασε και δεν ακούμπησε. Ο Μάριο Τσάλμερς ετοιμάζει… βαλίτσες!

Στο άκουσμα του ονόματός του πήραν φωτιά τα μηχανάκια μας. Όλα τα site και τα ΜΜΕ που σέβονταν τον εαυτό τους έσπευσαν να γράψουν κάτι για τον Μάριο Τσάλμερς, τον δις πρωταθλητή του ΝΒΑ, και του NCAA, έναν παίκτη με όνομα, αλλά που βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του. Στην ΑΕΚ πίστευαν ότι η ποιότητά του είναι τέτοια, που θα μπορούσε να βοηθήσει, με την εμπειρία, με τις παραστάσεις του, αλλά διαψεύστηκαν.

Η αρχή του τέλους ήταν η αντικατάσταση του Τσάλμερς από τον Ρέι στο πρωτάθλημα. Οι τίτλοι θα πέσουν όταν δεν ανανεωθεί το μηνιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε. Ο Αμερικανός παραμένει για την ώρα στο ρόστερ, θα αγωνίζεται (;) μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με 1 πόντο μέσο όρο και ψάχνοντας ακόμα το πρώτο του τρίποντο στη διοργάνωση, δεν υπάρχει περίπτωση (και λόγος) να επιμείνουν σε αυτόν οι άνθρωποι του «δικεφάλου».

Στην ΑΕΚ ψάχνουν για έναν κινητικό ψηλό, ώστε να προσθέσουν ενέργεια και ταχύτητα στο «ζωγραφιστό», έχοντας πάντα ζήτημα στον «άσσο», καθώς η έλευση του Τσάλμερς δεν πρόσφερε κάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ