Όσα έγιναν στην παρουσίαση του PAO Alive στο Μόναχο (vid)

Όσα έγιναν στην παρουσίαση του PAO Alive στο Μόναχο (vid)

Δείτε το μήνυμα που έστειλαν Δημήτρης Διαμαντίδης και Φρανγκίσκος Αλβέρτης από το Μόναχο.

Με αφορμή το ματς του μπασκετικού Παναθηναϊκού στο Μόναχο με την Μπάγερν για την Euroleague έγινε και η παρουσίαση του PAO Alive στους Έλληνες οπαδούς του «τριφυλλιού» με τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Φρανγκίσκο Αλβέρτη να δίνουν το παρών και να στέλνουν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο.

Οι δύο θρύλοι της ομάδας γνώρισαν φυσικά την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Διαμαντίδης:

«Όταν είσαι Παναθηναϊκός, είσαι Παναθηναϊκός για μια ζωή. Γίνεται μία προσπάθεια να βοηθήσουμε όλοι μας τον σύλλογο που μας έχει κάνει πάρα πολλές φορές περήφανους. Σε μία δύσκολη στιγμή της παναθηναικής ιδέας, κάνουμε μία προσπάθεια για να κρατήσουμε το όνειρο και την ομάδα ζωντανή. Ελπίζω και εύχομαι να αυτή η προσπάθεια να αποδώσει, ώστε να έχουμε το δικό μας γήπεδο, όλα τα αθλήματα να έχουν την δική τους στέγη και να συνεχίσουμε την αυτοκρατορία μας», ανέφερε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να τονίζει από την πλευρά του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Νομίζω πως ο Φράγκι τα είπε πολύ καλά. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά όλοι είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε. Εύχομαι ο καθένας, όσο μπορεί, να δείξει την αγάπη στον σύλλογο που υπηρετήσαμε και βιώσαμε όμορφες στιγμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ