Προμηθέας – Πανιώνιος 87-76

Προμηθέας – Πανιώνιος 87-76

Ο Πανιώνιος… πούλησε ακριβά το τομάρι του, αλλά ο Προμηθέας είχε την ποιότητα και βρήκε τρόπο να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα

Του έλειπε η ενέργεια (λογικό). Του έλειπε το… καλό σουτ (ξεκίνησε με 0/7 τρίποντα). Του έλειπε το… πάθος, αλλά δεν του έλειψε η ποιότητα. Ο Προμηθέας έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι στην… κακή του μέρα. Νίκησε με 87-76 τον Πανιώνιο, αποδεικνύοντας ότι έχει ανεβεί επίπεδο και μπορεί να νικά, ακόμα κι όταν δεν είναι καλός. Αυτό, βεβαίως, ουδόλως μειώνει την προσπάθεια των «κυανέρυθρων», που πάλεψαν ως το τέλος.

Η ομάδα της Πάτρας είχε το δίδυμο Χολ – Ρόμπινσον σε ετοιμότητα κι έναν πολύ καλό Έλις, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 13 πόντους και 14 ριμπάουντ. Ο Χολ με 23 πόντους κι 7 ριμπάουντ ήταν μακράν ο καλύτερος του γηπέδου, άλλο ένα καλό παιχνίδι έκανε ο Αγραβάνης, βοήθησε κι ο Κασελάκης, όμως παίκτες κλειδιά βρέθηκαν σε χαμηλή πτήση, με… χειρότερο τον Λίποβι, ο οποίος είχε 0/9 σουτ.

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε το κακό ξεκίνημα των γηπεδούχων και με αιχμή του δόρατος τον Σάμιουελς προηγήθηκε με 19-12. Ο Αμερικανός τέλειωσε το ματς με 19 πόντους κι 11 ριμπάουντ (τι άλλο να κάνει), όμως δεν είχε συμπαράσταση, καθώς ο Λαμπρόπουλος ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, έλειπε ο Πάσαλιτς, ο Ντουρέν ήταν ο έτερος διψήφιος.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 41-35, 69-58, 87-76.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ