Αρης: Επιστροφή Μποχωρίδη μετά από 53 ημέρες!

Αρης: Επιστροφή Μποχωρίδη μετά από 53 ημέρες!

Ο 25χρονος γκαρντ προπονήθηκε κανονικά και συμπεριελήφθη στην αποστολή για το ματς με το Περιστέρι.

Λευτέρης Μποχωρίδης is… back! Ο 25χρονος γκαρντ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Αρη και τέθηκε στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι (24/11, 17:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

O Μποχωρίδης επιστρέφει στη δράση μετά από απουσία 53 ημερών με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σε μία σημαντική νίκη, που θα της βοηθήσει να πάρει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Αρης στην ενημέρωσή της ανέφερε: «Οι Κίτρινοι ολοκλήρωσαν σήμερα (23/11) το μεσημέρι, χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι, με τον προπονητή της ομάδας μας να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Λευτέρη Μποχωρίδη, που αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά από απουσία 53 ημερών».

Το παιχνίδι με  το Περιστέρι είναι πολύ σημαντικό για τον Αρη, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 8 βαθμούς σε 7 παιχνίδια. Από την άλλη, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων πριν την έναρξη της 8ης στροφής βρισκόταν στη δεύτερη θέση με 13 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ