Γιατράς : «Στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο»

Γιατράς : «Στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο»

Ο προπονητής του Προμηθέα είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, όχι από την εικόνα. Ο Μάκης Γιατράς θέλει να παίξει μπάσκετ η ομάδα του

Αν υπάρχει τρόπος για να φτάσεις ψηλά, είναι να μην ικανοποιείσαι εύκολα κι ο Μάκης Γιατράς το γνωρίζει καλά αυτό. Ο προπονητής του Προμηθέα δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του κόντρα στον Πανιώνιο:

«Νομίζω ότι σήμερα κάναμε κακό παιχνίδι. Στο ξεκίνημα είχαμε μηδέν φάουλ κι είχαμε δεχθεί 5 ή 6 αιφνιδιασμούς, που σημαίνει ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και νομίζαμε ότι το ματς θα ήταν εύκολο. Με την ποιότητα κάποιων παικτών και κάποια ατομικά καλάθια καταφέραμε και κερδίσαμε».

Ολοκληρώθηκε μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων κι ο κόουτς Γιατράς έκανε έναν μίνι απολογισμό: «Συνεχίζουμε! Έκλεισε ένας πρώτος κύκλος δύσκολων αγώνων, θα ξεκουραστούμε δυο μέρες και προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, παρότι η ώρα (15:45) δεν προσφέρεται για μπάσκετ. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε μια αναμέτρηση, που ήταν κοντά στο σκορ και με πολλές ωραίες φάσεις.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας στο Eurocup, έχουμε περάσει στην επόμενη φάση, βρισκόμαστε στους 4 του κυπέλλου και στη 2η θέση στην Ελλάδα. Το μόνο που με στεναχωρεί ότι δεν παίζουμε το όμορφο μπάσκετ που επιθυμούμε».

Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς, με αντίπαλο την ΑΕΚ: «Η βαθμολογική σημασία δεν είναι τόσο μεγάλη. Πέρυσι η ΑΕΚ τερμάτισε πρώτη κι εμείς τέταρτοι, αλλά είναι πάντα θέμα γοήτρου, καθώς κι οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν».

Τη Δευτέρα γίνεται η κλήρωση του Κυπέλλου. Υπάρχει αντίπαλος που προτιμά ο Μάκης Γιατράς; Η απάντηση είναι αποστομωτική: «Δεν προτιμώ κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο. Σκοπός του Προμηθέα είναι να πάρει το κύπελλο. Δεν είναι στόχος μας να πάμε απλά στον τελικό, αλλά να πάρουμε το Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ