Ζούρος: «Η μία ομάδα πάλευε, η άλλη απλά υπήρχε στο γήπεδο»

Ζούρος: «Η μία ομάδα πάλευε, η άλλη απλά υπήρχε στο γήπεδο»

Ο προπονητής του Περιστερίου, Ηλίας Ζούρος, αναφέρθηκε στην εκτός έδρας ήττα από τον Άρη, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν σαν να μην πήγε ποτέ στο γήπεδο.

Στην κακή απόδοση της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Περιστερίου, Ηλίας Ζούρος, που θεωρεί ότι ο Άρης νίκησε επειδή το ήθελε παραπάνω και πάλεψε περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Συγχαρητήρια στον Άρη, σήμερα κέρδισε αυτός που το ήθελε παραπάνω. Σήμερα δεν παρευρεθήκαμε στο γήπεδο, η ομάδα του Περιστερίου δεν ήρθε στο γήπεδο και πάνω απ’ όλα πνευματικά.

Ήταν το δεύτερο παιχνίδι στην εβδομάδα εκτός έδρας με πολλή πίεση. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα, πάντα το να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο είναι ωραίο.

Ευτυχώς υπάρχει η διακοπή στην Ευρώπη θα πάρουμε ρεπό να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε καλύτερα και στο BCL και στο πρωτάθλημα».

Για το αν έπαιξε ρόλο η επιστροφή του Μποχωρίδη: «Σίγουρα είναι σημαντικό όταν επιστρέφει ο αρχηγός της ομάδας που είναι μάλιστα ένας παίκτης με ποιότητα. Μια ομάδα πάλευε και μια απλά βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα.

Μέχρι τώρα η ομάδα έκανε σοβαρές εμφανίσεις σήμερα δεν μπορώ να εξηγήσω το τι συνέβη και δεν ήμασταν πνευματικά κυρίως έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ