Νίκος Παπανικολόπουλος ο επόμενος στο Περιστέρι

Νίκος Παπανικολόπουλος ο επόμενος στο Περιστέρι

«Τελειωμένος» ο Ηλίας Ζούρος από το Περιστέρι. Πιθανότατα θα συνεχίσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Νίκος Παπανικολόπουλος

Η μέχρι τώρα πορεία, ενδεχομένως με εξαίρεση τη χθεσινή εμφάνιση στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί θετική. Βεβαίως, στα τελευταία ματς το Περιστέρι έχει χάσει κάτι από τη… φρεσκάδα του, αλλά αρκεί μια «κακή» ήττα για να χωρίσουν οι δρόμοι του ΓΣΠ με τον Ηλία Ζούρο; Απ’ ότι φαίνεται ναι, τη στιγμή που οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» ετοιμάζονται να δώσουν την μπαγκέτα στον μέχρι πρότινος βοηθό του. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση.

Ο Ηλίας Ζούρος πληρώνει το… μάρμαρο για τη χθεσινή ήττα, αλλά και για τις επιλογές του και κυρίως τη μη αξιοποίηση του Καράμπελα, ο οποίος ήταν το μεγαλύτερο project της περσινής σεζόν και τώρα είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος ξεκίνησε την περίοδο 2015-‘16 την προπονητική του καριέρα, ως βοηθός προπονητή στον Κόροιβο. Από την Αμαλιάδα βρέθηκε στο Περιστέρι, έχοντας κάνει για χρόνια το… αγροτικό του. Αυτή τη στιγμή πιθανότερο είναι να πάρει την ευκαιρία του, δίχως να αποκλειστεί κι η πιθανότητα να αναζητήσουν εμπειρότερο κόουτς, ειδικά αν… στραβώσει στην πορεία η χρονιά.

Από τη στιγμή που ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι ελεύθερος, είναι αυτονόητο ότι θα ακουστεί το όνομά του, για την ώρα όμως μάλλον δεν υπάρχει εκατέρωθεν σκέψη για επιστροφή. Άλλωστε, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η λύση της συνεργασίας με τον Ζούρο, κάτι που λογικά θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Μέχρι στιγμής ο Ιωνικός, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ, η Λάρισα, ο Παναθηναϊκός και τώρα το Περιστέρι, έχουν προχωρήσει σε αντικατάσταση του προπονητή, με τον οποίο ξεκίνησαν τη σεζόν. Αν, μάλιστα, συνυπολογίσουμε ότι η Λάρισα είχε συμφωνήσει με τον Κώστα Κεραμιδά, πριν επιλέξει τον Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Βαγγέλη Αγγέλου, έχουμε διπλή αλλαγή. Κι είμαστε ακόμα στην 8η αγωνιστική!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ