Παππάς: «Είναι πολυτέλεια που έχουμε τον Πιτίνο»

Παππάς: «Είναι πολυτέλεια που έχουμε τον Πιτίνο»

Σύμφωνα με τον Νίκο Παππά, για τον Παναθηναϊκό είναι πολυτέλεια να έχει στην άκρη του πάγκου του έναν προπονητή σαν τον Ρικ Πιτίνο, έναν «έξυπνο άνθρωπο που μπορεί να αφουγκραστεί την κατάσταση», όπως δήλωσε.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται αύριο (28/11, 21:00) κόντρα στην Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της EuroLeague και ο Ρικ Πιτίνο θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του «τριφυλλιού» για τη δεύτερη θητεία του.

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε πως για τον Παναθηναϊκό είναι πολυτέλεια να έχει στην τεχνική ηγεσία του έναν άνθρωπο σαν τον Πιτίνο, ενώ τόνισε πως δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει τον σχεδιασμό του αγώνα με την Μπασκόνια.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Παππάς:

«Ο άνθρωπος είναι μία μέρα εδώ, μία προπόνηση έχουμε κάνει. Είναι έξυπνος άνθρωπος και μπορεί να αφουγκραστεί την κατάσταση. Από βδομάδα που θα μπούμε σε εποχή Πιτίνο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Είναι πολυτέλεια ότι θα έχουμε τον Πιτίνο μαζί μας.

Έχει πληγωθεί ο εγωισμός μας. Μπορεί να μην χάσαμε εύκολα, αλλά δεν επιτρέπεται να χάνουμε στο γήπεδό μας από την Άλμπα, χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω. Καθαρά για τον εαυτό μας, αλλά και για τον σύλλογο έπρεπε να αντιδράσουμε. Δείξαμε καλή εικόνα με την Ζαλγκιρις. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό.

Δεν είμαι σε θέση να αποκαλύψω τι σχεδιάζουμε. Όλοι ξέρουν τι είναι η Μπασκόνια, ο κόσμος που καταλαβαίνει μπάσκετ και δεν είναι και πολύς ξέρει τι είναι η Μπασκόνια. Έχει ποιοτικούς παίκτες, όπως είναι ο Σενγκέλια. Μέσα στην έδρα μας πρέπει να κάνουμε κουμάντο και να μην επιτρέψουμε σε αυτούς να έχουν ρυθμό.

Έχει μεγάλο σασπένς φέτος στους αγώνες του Παναθηναϊκού. Είναι ψυχοφθόρο ότι προσφέρουμε φέτος στα ματς. Είναι επίπονο να είσαι Παναθηναϊκός φέτος έτσι όπως έχουν πάει οι αγώνες. Το κλειδί είναι να έχουμε τον έλεγχο με την Μπασκόνια. Στα χαρτιά δεν είναι εύκολο ούτε θα είναι. Μακάρι να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ