Μερική κατάπτωση της εγγυητικής του Άρη από την ΕΕΑ

Μερική κατάπτωση της εγγυητικής του Άρη από την ΕΕΑ

Μια τρύπα κλείνει, δέκα ανοίγουν στον Άρη, που δεν μπορεί να βρει ηρεμία. Τα παλιά χρέη έρχονται ξανά στην επιφάνεια, σφίγγει ο κλοιός

Αν οι διοικούντες τον Άρη σκέπτονταν ποτέ να αλλάξουν το… σήμα της ομάδας, θα μπορούσαν να βάλουν τη Λερναία Ύδρα, μόνο που σε αντίθεση με την ελληνική μυθολογία, εκείνη θα έβγαινε νικήτρια στο τέλος. Βλέπετε, ένα κεφάλι κόβει, δύο φυτρώνουν κι όπου κεφάλια μπορείτε να βάλετε τη λέξη «προβλήματα». Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως τα εξωαγωνιστικά είναι περισσότερα (και πιο σοβαρά) από τα αγωνιστικά, τα οποία επίσης ταλανίζουν τους «κίτρινους».

Ο Αυτοκράτορας ζει άλλο ένα… μικρό δράμα. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού «αίτηση των αθλητών Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, Νικόλαου Αργυρόπουλου, Νικόλαου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Δημοσθένη Ντικούδη, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Θεόδωρου Ζάρα, του προπονητή Δημητρίου Πρίφτη και του τρίτου Ισίδωρα Κούνουπα, περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης 2003. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ για Ντικούδη, Πρίφτη και Κούνουπα, ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ για λοιπούς».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα παλιά χρέη βγαίνουν στην επιφάνεια, ότι από αυτό που… φοβούνται δεν έχουν γλιτώσει (πώς θα μπορούσαν άλλωστε) και πως το ταμείο δεν φτάνει που είναι σχεδόν άδειο, θα αδειάσει ακόμα περισσότερο. Θυμίζουμε ότι ο Άρης έχει κάνει ρυθμίσεις για τα χρέη στην εφορία, αλλά και τα ΒΑΝ, ρυθμίσεις που δεν εξυπηρετούνται, άρα είναι θέμα χρόνου να σκάσουν.

Οι όποιες κινήσεις από τον υπόλοιπο οργανισμό του Άρη δεν φαίνονται αρκετές για να λύσουν το πρόβλημα. Ο «Αυτοκράτορας» εκπέμπει SOS, αλλά η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη, καθώς με τις παλάμες προσπαθούν να βγάλουν το νερό της θάλασσας, που μπαίνει με ορμή στ’ αμπάρια του πλοίου κι απειλεί να το βυθίσει. Κι οι… προσευχές δεν βλάπτουν, αλλά δεν προσφέρουν λύση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ