Άρης : Κοντά σε Προύιτ οι κιτρινόμαυροι

Άρης : Κοντά σε Προύιτ οι κιτρινόμαυροι

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Ομάρ Προύιτ βρίσκεται ο Άρης, με τον Αμερικανό φόργουορντ να έρχεται για να ενισχύσει το ελλιπές ρόστερ των κιτρινόμαυρων.

Ο Άρης ετοιμάζεται να προχωρήσει στην απόκτηση του Ομάρ Προύιτ, ενισχύοντας έτσι το ρόστερ της, το οποίο είχε συρρικνωθεί από τις πολλές αποχωρήσεις.

Ο Αμερικανός αγωνίζεται κυρίως στη θέση 3, αλλά μπορεί να παίξει και 4αρι, ενώ φημίζεται για το πολύ καλό μακρινό του σουτ. Ο 23χρονος μπασκετμπολίστας κάνει φέτος τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα με τη φανέλα της Σιαουλιάι. Με τη λιθουανική ομάδα μετράει 8.5 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο όρο, όμως δεν έχει πείσει απόλυτα με τις εμφανίσεις του.

Τον τελευταίο μήνα ανέβασε την απόδοση του, σκοράροντας 29 πόντους κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του στο λιθουανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Σιαουλιάι και στον Άρη ευελπιστούν πως θα βρεθεί άμεσα λύση, ούτως ώστε ο Αμερικανός φόργουορντ να ταξιδέψει στη χώρα μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ