Ήφαιστος – Ιωνικός Νίκαιας 68-79

Ήφαιστος – Ιωνικός Νίκαιας 68-79

Όταν η μπάλα… έκαιγε οι πρωτοκλασάτοι παίκτες του Ιωνικού βγήκαν μπροστά, πέτυχαν «μεγάλα» σουτ, έκαναν ό,τι χρειάζονταν για τη νίκη

Την περασμένη αγωνιστική ήταν οι παίκτες του Ιωνικού που έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι. Αν κι είχε την πιο ισχυρή δικαιολογία (λίγα 24ωρα πριν είχε χάσει τον πατέρα του), ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν… χώνεψε ούτε την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό, ούτε τη δική του κακή εμφάνιση. Λίγο πριν «εξιλεώθηκε», κάνοντας σπουδαία εμφάνιση κι οδηγώντας (μαζί με τον απίστευτο Μπαρτ) την ομάδα της Νίκαιας στη νίκη επί του Ήφαιστου μέσα στη Λήμνο (68-79).

Οι προσωπικότητες του Ιωνικού βγήκαν μπροστά. Πήραν την ομάδα στην πλάτη τους κι από την αρχή έδειξαν τις προθέσεις τους. Όταν οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και πλησίασαν στον πόντο (από 58-65 πήγαν στο 65-66 με τρίποντο του Λιτλ), πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Ο Μπαρτ με τρίποντο και φάουλ «έγραψε» το 67-74 και λίγο μετά ο Μαυροκεφαλίδης με τρίποντο κάτω από δύσκολες συνθήκες πήγε τον Ιωνικό στο +10 (67-77) κι όλα τέλειωσαν.

Εκτός από τους δύο που προαναφέραμε, ο Λόρενς μπορεί να ήταν άποντος, αλλά είχε 7 ασίστ, ο Σάφτεναρ πέτυχε 12 πόντους δίχως να χάσει σουτ, ο Χαραλαμπόπουλος είχε 10 πόντους κι 6 ριμπάουντ. Παίκτες που πρόσφεραν σημαντικές υπηρεσίες, για να αποδράσει με το «διπλό» από τη Λήμνο η ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Ο Έβανς με 17 πόντους κι 11 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος, ο Λιτλ προσπάθησε με τα μακρινά του σουτ να δώσει λύσεις, όμως συνολικά οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου ήταν κατώτεροι του αναμενομένου. Κρατούν την αντίδραση που έβγαλαν στο τέλος κι ότι πήγαν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 12-16, 28-40, 51-62, 68-79.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ