Μαρκόπουλος : «Δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε στο Ρέθυμνο»

Μαρκόπουλος : «Δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε στο Ρέθυμνο»

Αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα με το Ρέθυμνο άφησε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια του Άρη…

Κάτι ήθελε να πει, κάτι είπε, κάτι δεν είπε, ο Σούλης Μαρκόπουλος, που σίγουρα δεν είναι σε… κατάσταση άνεσης, μετά την ήττα από το Ρέθυμνο. Ο προπονητής του Άρη μετέφερε ένα βάρος της ήττας στη διαιτησία και τα πολλά φάουλ, με τα οποία χρεώθηκαν οι παίκτες του. Έκανε λόγο για το μακρινό σουτ που έλειψε (αλήθεια, γιατί δεν χρησιμοποίησε δευτερόλεπτο τον Σακελλαρίου, που είναι… κλασικός σουτέρ;), αλλά και για τους νέους παίκτες που θέλει να βάλει στο κλίμα (αλήθεια, πριν από τόσο κρίσιμο παιχνίδι, ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή του ξένου;).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings για τη νίκη της. Από κει και πέρα η δική μας ομάδα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, σφυρίχτηκαν στην άμυνα μας κάποια φάουλ, τα οποία πιστεύω δεν ήταν σωστά. Εκνεύρισαν τους παίκτες μας και τους γέμισαν με φάουλ, ενώ έπειτα δεν είχαμε καλή παρουσία.

Σίγουρα δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε. Την άμυνα μας δεν την πιστοποιήσαμε στην επίθεση μας. Θα μπορούσαμε να βάλουμε καλάθια στον αιφνιδιασμό, αλλά χάσαμε πολλά και σίγουρα και μας έλειπε το μακρινό σουτ. Με 3/19 δεν μπορείς να έχεις ελπίδες για να κερδίσεις ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε πολλές φορές να πιάσουμε το σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Φτάσαμε κοντά, αλλά κάθε φορά κάτι συνέβαινε και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε πολύ, να βάλουμε τους δύο καινούριους παίκτες στο ρόστερ, οι οποίοι πήραν χρόνο, αλλά σίγουρα ήταν έξω από τα πλαίσια του παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε. Νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ