Χαραλαμπίδης: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη στην τέταρτη περίοδο»

Χαραλαμπίδης: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη στην τέταρτη περίοδο»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στάθηκε στα παιδαριώδη λάθη που έγιναν στην τέταρτη περίοδο από τους παίκτες του.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 97-87 για την ένατη αγωνιστική της Basket League και ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Χαραλαμπίδης, στάθηκε στα παιδαριώδη λάθη που έκαναν οι παίκτες την τελευταία περίοδο.

Παράλληλα, ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η ομάδα πρέπει να μάθει να ελέγχει τα συναισθήματά της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης: 

«Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου για τη σημερινή νίκη. Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, θεωρώ ότι δεν μας άξιζε να κερδίσουμε. Τα 7 λάθη που κάναμε στην τέταρτη περίοδο, τα οποία ήταν παιδαριώδη, θεωρώ ότι ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα και φάνηκε ότι δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Μέχρι εκείνο το σημείο, δεν παίξαμε τακτικά με τον τρόπο που θα θέλαμε, αλλά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, καθώς στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε διαφορά 6 πόντων. Στο τέλος, όμως, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ούτε το σκορ, ούτε τα συναισθήματά μας».

Για την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία δεκάλεπτα των εκτός έδρας αγώνων της: «Αυτή η ομάδα έχει μια ευχή και μια κατάρα, που είναι να παίζει με τον ενθουσιασμό της και να παίζει και με την απογοήτευσή της. Θεωρώ ότι πρέπει να μάθουμε να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας και τον τρόπο που παίζουμε. Δεν πρέπει ούτε να ενθουσιαζόμαστε, αλλά ούτε και να απογοητευόμαστε. Η διαφορά της εικόνας της ομάδας με τον τρόπο που παίζουμε εντός και εκτός έδρας είναι χαοτική και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα, γιατί έχουμε κρίσιμα παιχνίδια τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ